Fasad

Fasader - Puts och Plåt och allt därtill!

Sedan år 2020 har vi en specialiserad fasadkonsult med högsta kompetens inom puts och murverk. Vi kände under en längre tid att en spetskompetens för puts och putsade fasader skulle komplettera oss väl och vi skulle kunna erbjuda våra kunder en bättre mer komplett tjänst. Mötet mellan puts och plåt är ett vanligt problem på många fastigheter och nu kan vi ta oss an dessa med trygghet och erbjuda den bästa möjliga lösningen för våra kunder.

 

Konsult på Roslagens Plåtkonsult

Plåt i fasad

Plåt förknippas för de allra flesta med tak, men faktum är att det nästan alltid varit vanligt även med plåt på fasader. Fasadplåten ser ofta lite annorlunda ut än den på taket, men har visat sig vara minst lika användbar. I modern tid har fler och fler arkitektritade fastigheter centralt i storstäder smyckats ut med plåt av olika slag.

Roslagens Plåtkonsult har sedan starten stöttat arkitekter och beställare i uppdrag som rör plåt i fasader. Vi har djupgående kunskap och erfarenheter om vad som funkar och inte, vilka material och utföranden som finns tillgängliga och är lämpliga. Det finns en väldig massa kulörer och metaller att välja mellan!

Man får heller inte glömma att oavsett om en fastighet har träfasad, putsfasad eller något annat huvudsakligt material så är det nästan alltid en bit plåt inblandad. Stuprör, fönsterbleck och lister är även de viktiga delar för en snygg och tät fasad.

800 st

Uppdrag per år i snitt

250 år

Samlad erfarenhet

2000

Året bolaget startade

18 st

Antal städer vi gjort uppdrag i
2021-2022

Utvalda kunder och partners

Roslagens Plåtkonsult

Behöver du hjälp med tak eller fasad?

Skicka en förfrågan online eller kontakta oss!