Roslagens Plåtkonsult

Här finns vi!

250 års samlad erfarenhet till din tjänst.

Städer vi gör uppdrag i

Som vårt namn antyder så hör vi hemma i Roslagen och mer specifikt numera Södra Roslagen. Vi har vårt kontor i centrala Stockholm på Kungsholmen och i korthet och enkelhet tar vi uppdrag i hela Sverige.

Många uppdrag går att göra på distans, såsom granskning och rådgivning, även projektering av nyproduktion och liknande uppdrag. Besiktningar och utredningar kräver dock ett platsbesök och vi är alltid öppna för att åka även längre resor för att hjälpa kunder!

 

Stockholm och mellan-Sverige

Stor-Stockholm är vårt absoluta vanligaste verksamhetsområde, tillsammans med de närliggande städerna som sträcker sig från Gävle i Norr till Jönköping i Söder.

Norra Sverige

Sedan 2021 har en av våra konsulter bosatt sig utanför Östersund och Åre och därefter har vi antagit fler och fler uppdrag i norra Sverige och i fjällen. Även innan detta har vi gjort större uppdrag längs kusten norrut och de flesta större städerna såsom Luleå, Umeå och Skellefteå. Nu kan vi vara mer konkurrenskraftiga med priser och snabbare på plats. Om du befinner dig i norra Sverige och behöver hjälp så finns vi nu mer tillgängliga än någonsin!

Södra Sverige

Nedanför Jönköping gör vi betydligt färre uppdrag än övriga Sverige. Göteborg och Malmö händer det varje år att vi gör något enstaka uppdrag. Det som är mer vanligt är att vi befinner oss söderut för att hålla kurser och utbildningar för Plåt&Vent-företagens medlemmar. Vi tar gärna uppdrag även i södra Sverige, men tillgängligheten är trots allt relativt låg och kostnaden för ett ensamt uppdrag ganska hög.

800 st

Uppdrag per år i snitt

300 år

Samlad erfarenhet

År 2000

Bolaget aktivt sedan

18 st

Antal städer vi gjort uppdrag i
2021-2022

Utvalda kunder och partners

Roslagens Plåtkonsult

Behöver du hjälp med tak eller fasad?

Skicka en förfrågan online eller kontakta oss!