Stefan Lardner

Stefan Lardner, VD

Tak- & Plåtkonsult
RISE-Certifierad

Stefan grundade Roslagens Plåtkonsult AB år 2000, då bosatt i Hallstavik (Roslagen) där han precis överlåtit plåtentreprenörsfirman Lardners Plåtslageri till en av de anställda.

Efter 3-4 år som plåtslagare i Stockholm tog speedway-karriären Stefan till Rospiggarna i Hallstavik och 1989 startade Stefan där sitt egna plåtslageri och blev entreprenör. År 2000 var det flera branschkollegor som tyckte att det var dags att bli plåtkonsult då det var brist i Stockholm, och det lockade!

Planen var att åtminstone under en längre period vara ensam och inte ta på sig förnyat personalansvar med de administrativa bördor som med det kan tillkomma, men uppdragen strömmade in och redan årsskiftet 2003-2004 blev det så att Roslagens Plåtkonsult fick sin första anställda konsult och på den vägen är det.

Stefan har sitt stora intresse och passion i plåt, plåtslageri- och konsultyrket samt det som medföljer. Att hitta på nya smarta lösningar, coacha personal, underlätta för entreprenörens utförande utan att tumma på beställarens önskan om bästa möjliga kvalité är det som dagarna upptas av och det kommer sannolikt inte ändras på många år framöver.

Stefan är numera en erkänt rutinerad och erfaren plåtkonsult. Han utbildar PV-Företagens medlemmar, håller föreläsningar och reser över hela Sverige när uppdragen så kräver.

Stefans tidigare projekt

- Ett urval

800 st

Uppdrag per år i snitt

300 år

Samlad erfarenhet

År 2000

Bolaget aktivt sedan

18 st

Antal städer vi gjort uppdrag i
2021-2022

Utvalda kunder och partners

Roslagens Plåtkonsult

Behöver du hjälp med tak eller fasad?

Skicka en förfrågan online eller kontakta oss!