Om Roslagens Plåtkonsult

Om oss

Roslagens Plåtkonsult har sedan år 2000 levererat lösningar och förutsättningar för lyckade projekt inom tak och fasad. Vi hjälper till med allt från rådgivning och granskning av handlingar till hela processen från projektering till upphandling, kontroll och besiktning. Vi trivs allra bäst när vi är delaktiga från tidigt skede för att bidra med erfarenhet och kunskap som omfattar både gamla traditioner och den senaste tekniken.

Framför allt så drivs vi av ett stort engagemang i såväl det stora projektet som i den minsta tekniska detalj. Vårt engagemang kommer från vårt genuina intresse i det som är hantverket, materialet och den roll som våra projekt spelar i stadsbilden och arkitekturen.

Välkommen till oss!
Stefan Lardner, Grundare & VD
 "Jag har varit i kontakt med tak och plåt så länge jag kan minnas. Redan i tidiga tonåren började jag arbeta extra på plåtslageri i Stockholm, i början på 80-talet. 1989 startade jag eget plåtslageri och vid milleniumskiftet tog jag steget från entreprenör till konsult och besiktningsman. Tiden går fort, nu 20år senare! Företaget växer och det är fortfarande lika roligt att ta sig an nya uppdrag!"
Samarbetspartner
Kyrkans Fastighetssamverkan Stockholm AB (KFS) är en nära samarbetspartner till oss på Roslagens Plåtkonsult som vi med glädje arbetar med och kan rekommendera.

Besök gärna deras hemsida genom att klicka på loggan till vänster!