Mats 1

Mats Klint

Fasad- och Tegelkonsult

Mats började sin karriär inom fasader redan 1991 på Sto Scandinavia AB där han under 14 år arbetade som instruktör och försäljare för fasad- och golvsystem. De efterföljande 11 åren spenderade Mats i entreprenörsledet inom puts och murbruk med huvudsakligt fokus på arbetsplanering, kalkylering och utförandekvalité i både nyproduktion- och renoveringsprojekt.

2016 lämnade Mats entreprenörsledet och återvände till leverantörssidan där han i 7 år arbetet hos Bruksspecialisten AB som affärsområdeschef för Tegel med stort fokus på miljöfrågor och återbruk av tegel som blir mer och mer aktuellt. Fr o m 2023 tar Mats med sig sin långa erfarenhet och tar rollen som fasadkonsult på Roslagens Plåtkonsult AB med särskilt långtgående kunskaper om tegel och återbruk.

Med denna bakgrund är vi övertygade om att Mats kommer bistå oss och våra kunder med mycket kompetens och se till att vi inte bara hänger med i utvecklingen utan att vi som tak- och fasadkonsultföretag är i framkant i utvecklingen av material och utförande där hållbarhet- och miljöfrågor tar allt mer fokus.

Har ni frågor kring fasader och kanske specifika frågor kring tegel, återbruk och hur våra framtida fasader bör se ut och utföras? Ta kontakt med Mats så reder vi ut era frågetecken!

Mats tidigare projekt

- Ett urval

800 st

Uppdrag per år i snitt

300 år

Samlad erfarenhet

År 2000

Bolaget aktivt sedan

18 st

Antal städer vi gjort uppdrag i
2021-2022

Utvalda kunder och partners

Roslagens Plåtkonsult

Behöver du hjälp med tak eller fasad?

Skicka en förfrågan online eller kontakta oss!