Lennart Gancarz

Lennart Gancarz

Tak- & Plåtkonsult
RISE-Certifierad

Lennart har erfarenhet av tak ända sedan 1982! Efter många år som verksam plåtslagare och sedan arbetsledare och projektledare tog Lennart steget över som konsult och besiktningsman 2012.

Som besiktningsman är Lennart bland annat vår interna entreprenad-juridiska handbok. Kanske inte märkligt med tanke på att han – grovt räknat – gjort över 7000 timmar entreprenadbesiktning sedan starten 2012. I vår värld en ordentlig mängd!

Lennart har i många år arbetat mycket aktivt och nära flera av våra stora kunder och beställarorganisationer, exempelvis Stadsholmen och Statens Fastighetsverk. Uppdragen omfattar oftast hela vägen från underhållsplanering till projektering och besiktning. Lennart har åtminstone halva Södermalms tak i bakhuvudet och är du nyfiken kan du få veta allt du behöver och sannolikt lite till.

Det numera teoretiska yrket kombinerar Lennart gärna med att skruva och köra motorcykel för att hålla alla sinnen i toppskick. Vi som har sett den kan vittna om en imponerande samling motorcyklar, gamla som nya.

Meriter
RISE-Certifierad
Sakkunnig Taksäkerhet – Taksäkerhetskommittén
BAS-P & BAS-U

Lennarts tidigare projekt

- Ett urval

800 st

Uppdrag per år i snitt

300 år

Samlad erfarenhet

År 2000

Bolaget aktivt sedan

18 st

Antal städer vi gjort uppdrag i
2021-2022

Utvalda kunder och partners

Roslagens Plåtkonsult

Behöver du hjälp med tak eller fasad?

Skicka en förfrågan online eller kontakta oss!